Lost use of all dials/clocks.

Post anything electrical or ICE here. ie, upgrading your stereo, or removing looms etc.

Moderator: Octane2097

User avatar
Spikey
CB-Uk Newbie
Posts: 8
Joined: Fri Jul 24, 2015 8:51 am
Location: Bolton

Lost use of all dials/clocks.

Post by Spikey » Fri Jul 22, 2016 12:52 pm

Hey guys, I think I may have goofed somewhat.

Corsa B, 96 reg.

Was changing a bulb in the centre console, as one of the SMD's seems to have desoldered a wire. Replaced it with a green led strip light, went to wire it in, and didnt work, reversed wires, still didn't work. Check fuse, all good. The multi function display will only work with lights on now, it was fine before.

Checked the voltage going to the back of the centre console light bit, and it's only 3.4V.

No rev counter, no temp gauge, no fuel gauge, not checked speedo as not drove it since I have this problem...

So, hive mind of the forum, what have I broke, and how do I fix it :?

Cheers !!

PS, bit warm innit !
Always double tap.

User avatar
Spikey
CB-Uk Newbie
Posts: 8
Joined: Fri Jul 24, 2015 8:51 am
Location: Bolton

Re: Lost use of all dials/clocks.

Post by Spikey » Fri Jul 22, 2016 6:08 pm

OK, no dash activity. Battery light comes on when engine is running. Multimeter showing 14.2V

Any ideas??
Always double tap.

User avatar
Spikey
CB-Uk Newbie
Posts: 8
Joined: Fri Jul 24, 2015 8:51 am
Location: Bolton

Re: Lost use of all dials/clocks.

Post by Spikey » Sat Jul 30, 2016 12:46 pm

Fixed it.
Always double tap.